Polonya’da Yüksek Lisans Master Yapmak

Avrupa Birliği Diploması Geçerliliği

Hem Yüksek lisans yapıp hem de bütün Avrupa ülkelerini gezmek istemez misiniz? Yaşım tutsaydı kesin giderdim. Hem de Türkiye'nin bu alanda en tecrübeli firmalarından olan Studiewell danışmanlık şirketiyle! Sevgili öğrenciler, kariyerinizi yurt dışında yaparak iş başvuru süreçlerinde ilk tercih edilen siz olun.
Polonya’da Yüksek Lisans Master Yapmak - Studiewell
Polonya’da Yüksek Lisans Master Yapmak - Studiewell
Polonya’da yüksek lisans master yapmak isteyen öğrencilerin en büyük avantajı, diplomasının Türkiye’de de geçerli olmasıdır. Polonya bir Avrupa Birliği ülkesi olduğu için mezun olduğunuz bölümün diplomasıyla Türkiye’de de kendi alanınızda çalışabilirsiniz. YÖK Denkliği nedeniyle başka bir işlem yapmanıza gerek kalmadan Türkiye’ye döndüğünüz gibi işe başlayabilirsiniz. Ayrıca Polonya gibi Avrupa Birliği ülkesinde eğitim gördüğünüz için işe alımlarda da avantajlı olursunuz. Studiwell eğitim kariyer ve rehberlik danışmanlık firmasıyla iletişime geçerek kariyerinizin ilk basamak adımını atabilirsiniz. Polonya’daki eğitim uzmanlarını da kadrosuna dahil eden firma, öğrencilerin uyum sürecini daha hızlı atlatmalarını ve dil problemiyle karşılaşmamalarını sağlamaktadır.
Avrupa Birliği Diploması Geçerliliği - Studiewell
Avrupa Birliği Diploması Geçerliliği - Studiewell

Polonya’da Lisans Yapmanın Şartları

Şartlar o kadar basittir ki birçok öğrenci duyduğunda şaşkınlığını gizleyemiyor. Lise diplomasıyla Polonya’da istediğiniz üniversiteye kayıt yapabilirsiniz. Diğer Avrupa Birliği ülkelerine göre çok ucuz eğitim imkanları olan ülkede üniversite okumak için dil şartı da aranmıyor.
Polonya’da Lisans Yapmanın Şartları - Studiewell
Polonya’da Lisans Yapmanın Şartları - Studiewell
Resmi dil Lehçe olmasına rağmen eğitim dili ağırlıklı olarak İngilizcedir. Eğer İngilizce yeterliliğiniz yoksa hazırlık kurslarında İngilizce alabilirsiniz. Ayrıca Schengen vizesi ile Avrupa’nın bütün ülkelerini gezebilecek ve Avrupa’da yaşama hakkı elde edebileceksiniz.

Polonya’da Master Yapılacak Üniversiteler

Aşağıdaki listede Polonya’da bulunan ve lisans ve yüksek lisans master yapabileceğiniz üniversitelerin listesi bulunmaktadır. Tablodan hangi üniversiteyi seçmek istiyorsanız; bulunduğu şehir ve üniversiteye dair bilgileri bulabilirsiniz.
Polonya’da Master Yapılacak Üniversiteler - Studiewell
Polonya’da Master Yapılacak Üniversiteler - Studiewell
Yukarıdaki tablodan da anlaşılacağı üzere dünyanın önde gelen üniversitelerinin bulunduğu Polonya’da yüksek lisans master yapmak isteyen öğrenciler birçok fırsattan yararlanabilir.

Konaklama Olanakları

Polonya’da üniversite okumak isteyen öğrenciler için konaklama ve barınma şartları da diğer ülkelere göre çok daha uygundur. Avrupa’nın en çok üniversitelerine sahip ülkelerinden biri olan Polonya£da üniversite okumak için her yıl Erasmus dahil milyonlarca öğrenci başvuruda bulunmaktadır.
Konaklama Olanakları - Studiewell
Konaklama Olanakları - Studiewell
Üniversiteler lisans ve yüksek lisans master öğrencilerinin de kabul edildiği Ekim ayında eğitim sezonunu açmaktadır. Aslında tam da sezonu şu anda. Eğer kariyerinizi yurt dışında sürdürmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Studiewell eğitim danışmanlık hizmetleri veren bir kurum olarak süreç boyunca yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın.
Aşağıda yazılı telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilir ya da açık adresimizde bizi ziyaret edebilirsiniz.
Telefon:
0552 817 62 52
0216 349 34 09
Merkez Adresi:
Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul

1 Yorumlar

  1. Üniversiteler lisans ve yüksek lisans master öğrencilerinin de kabul edildiği Ekim ayında eğitim sezonunu açmaktadır. Aslında tam da sezonu şu anda. Eğer kariyerinizi yurt dışında sürdürmek istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Studiewell eğitim danışmanlık hizmetleri veren bir kurum olarak süreç boyunca yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski