Polonya’da Yüksek Lisans Yaparken Çalışmak

Polonya’da Yüksek Lisans Master Yapmak

Birçok öğrencinin hayalini süsleyen yurt dışında Polonya’da Yüksek Lisans yaparken çalışmak ve harçlığını kazanmak. Peki bu mümkün müdür?
Polonya’da Yüksek Lisans Yaparken Çalışmak - Studiewell
Polonya’da Yüksek Lisans Yaparken Çalışmak - Studiewell
Hem yüksek lisans yaparken hem de çalışmak imkanı hangi ülkelerde var? Bu makalemizin konusu Polonya olduğu için bu ülkedeki lisans, yüksek lisans master konusuna detaylı bakacağız.
Polonya’da Yüksek Lisans Master Yapmak - Studiewell
Polonya’da Yüksek Lisans Master Yapmak - Studiewell

Polonya’da Yüksek Lisans Ne Kadar?

Polonya’ da yüksek lisans master ücretleri diğer birçok Avrupa ülkesine göre oldukça uygundur. Dünyanın birçok ülkesinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ülkede, 2 yıllık 1.000-2.000 Euro arasında değişen fiyatlarla eğitiminizi tamamlayabilirsiniz.
Polonya’da Yüksek Lisans Ne Kadar - Studiewell
Polonya’da Yüksek Lisans Ne Kadar - Studiewell
Shengen Vizesi alarak avrupa’nın her ülkesini gezebilirsiniz. Üstelik öğrencilik dönemlerinizde aynı zamanda part time işlerde çalışarak da harçlığınızı kazanabilirsiniz. Polonya üniversiteleri de dünya üniversiteleri arasında önemli yer almaya başladı. Siz de kariyerinize yüksek lisans master katmak istiyorsanız Studiewell eğitim kariyer firmamızla iletişime geçerek hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Üniversite Diplomaları Hangi Ülkelerde Geçerli?

Polonya’da yüksek lisans yaparken çalışmak fırsatlarını paylaştığımız makalemizde size daha geniş bilgiler sunmak istiyoruz. Özellikle birçok öğrencinin merak ettiği konuya değinmek istiyoruz.
Türk Üniversite Diplomaları Hangi Ülkelerde Geçerli - Studiewell
Türk Üniversite Diplomaları Hangi Ülkelerde Geçerli - Studiewell
Yüksek lisans master eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ ye dönünce diplomasıyla çalışabilir miyim? şeklinde endişe eden öğrenciler var. Kesinlikle hiçbir sorun yaşamazsınız. YÖK denkliği olan üniversitelerde yüksek lisans master yaptıktan sonra Türkiye’de istediğiniz alanda çalışabilirsiniz. Türkiye’nin anlaşmalı olduğu ülkelerde diplomanızla da çalışabilirsiniz.

YÖK Hangi Ülkelere Denklik Veriyor?

YÖK’ün denklik verdiği ülkelerin sayısı her yıl artmaktadır. 2018 yılından bu yana karşılıklı sözleşmeyle denklik kabul edilen ülkeler aşağıdaki ülkelerden oluşmaktadır. Özellikle dünyanın önde gelen ülkelerinden birkaç tanesini paylaşmak istiyoruz. Detayları web sitemizde bulabilirsiniz.
YÖK Hangi Ülkelere Denklik Veriyor - Studiewell
YÖK Hangi Ülkelere Denklik Veriyor - Studiewell
İşre Yök denkliği olan ülkeler: ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Japonya ve Kore. Siz de bu ülkelerde eğitiminizi tamamladıktan sonra YÖK denkliği geçerliliği sayesinde hem bu ülkelerde çalışabilir hem de Türkiye’de iş imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Polonya’da Yüksek Lisans Yaparken Çalışmak İçin İletişim

Merkez Adresi: Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul
Telefon: 0216 349 34 09
WhatsApp TR: +90 552 817 62 52
Studiewell eğitim ve danışmanlık firmasıyla iletişime geçerek Polonya’da yüksek lisan master yapabilirsiniz. İşin uzmanlarından detayları öğrenerek işlemlerinizi gönül rahatlığıyla başlatabilirsiniz.

1 Yorumlar

  1. Polonya’ da yüksek lisans master ücretleri diğer birçok Avrupa ülkesine göre oldukça uygundur. Dünyanın birçok ülkesinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ülkede, 2 yıllık 1.000-2.000 Euro arasında değişen fiyatlarla eğitiminizi tamamlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski